onsdag , august 15 2018
Home / Avis / Idrett og trening får et kraftløft!

Idrett og trening får et kraftløft!

 På bildet: Robin-Andrè Due Hermann

Vi var innom studentparlamentet og intervjuet Robin-Andrè, Leder for Velferdsutvalget i Gjøvik. Han kom med spennende nyheter om at NTNUI-konseptet er på veg til NTNU i Gjøvik, da under navnet NTNUI-Gjøvik.

NTNUI er Norges største idrettslag med ca.14.000 medlemmer

NTNUI-Gjøvik sin kontingent vil også bake inn kontingent for Sit treningstilbud, slik at om du har betalt kontingent til NTNUI-Gjøvik, kan du trene på alle Sit sine treningsarealer.

 Hvor mye kommer kontingenten til å være på?

Dette er ikke fastsatt, men det skal være så rimelig som mulig for studentene.

Hvor omfattende blir NTNUI-Gjøvik?

Ca 11/12 grupper kommer inn under NTNUI-Gjøvik, grove beregninger anslår dette til om lag 100 medlemmer totalt i den kommende organisasjonen. Forskjellige kontingenttyper er oppe til diskusjon, hvor studentrabatten er betydelig lavere. Åpent for alle fra 15 år og oppover, men de betaler litt mer, da dette er hovedsakelig tilrettelagt for studenter.

Vi sikter oss opp mot høye konkurransenivå slik at de som vil har muligheten til å delta i relevante divisjoner. Vi vil selvsagt også inkludere alle, her er det rom for folk med allslags kunnskap og vilje.

– Robin-Andrè Due Hermann

Hva type idretter snakker vi om her? Hva kommer innunder dere?

  • Airsoft, fotball, handball, ishockey, innebandy, klatring, Gjøvik-gym (trening), Basketball og mange flere kommer til å være lag og aktiviteter vi har samarbeid med.

Robin-Andrè oppfordrer nettopp DEG til å møte på generalforsamlingen 3 April, og ta gjerne med en venn eller tre!  Ønsker du å stille til en av valgene, så send en mail om hva dere ønsker å stille til, og hva slags rolle dere eventuelt kunne ønske dere å ha.

 

Mail: Au-gjovik@velferdstinget.no

 

Bilde av: Ingrid Kvithyll Sjursen

Skrevet av: Asbjørn Medhus

About Asbjørn Medhus

Check Also

Rett datamaskin, rett jobb.

Nå er tiden her igjen, tiden for nye datamaskiner til studenter over hele landet. Tilbud …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *