torsdag , september 20 2018
Home / Spill / 3..2..1..GO! – Need For Speed

3..2..1..GO! – Need For Speed

Vakkert! til og med ripen i lakken er vakker!

 

En nyutgivelse av Need For Speed ble utgitt i 2015, og jeg skulle virkelig ønske at jeg plukket det opp da. Spillet i seg selv er et grafisk mesterverk, og kontrollene er nøye planlagt og justert. Dette er et bilspill du ikke har lov til å gå glipp av, «sånn dønn»!

Litt info:

Spillet har en relativt enkel campaign(historiemodus), som består av en del oppdrag som er kappløp. Kappløpene kommer i form av drifting, tidspress, sprint og runde-løp. Enkelt og greit oppbygget historie, men jeg synes personlig ikke at det er elementet som har dratt meg tilbake til Need For Speed. Det som har dratt meg tilbake, er kontrollene, hvordan det føles å styre bilen, hvordan den reagerer, hvordan man velger å bygge opp bilen sin innmat og visuell estetikk. Spillet ser helt enestående ut!

Kjappe biler, glatt vegbane opp mot fjellet eller kanskje du er mer drifte typen? Uansett så vil jeg anbefale deg å prøve spillet. Om du har vært borti spillserien før, så vil du kanskje bli litt skuffet fra et historieperspektiv i enspiller-modusen, men dette tar spillet igjen på grafisk-vis, og lar deg modifisere bilene dine som aldri før!

Jeg er etter alle timene jeg har spilt, fortsatt overrasket over hvor vakkert dette spillet er! Det kan bare ikke sies nok! (Jada, jada, point taken?)

Spillet kan du skaffe deg på Origin (spilltjenesten og butikken til EA) og bare der. Det lønner å ha øynene åpne, for dette er en tittel som regelmessig er på diverse sommersalg og vintersalg. Spillet er utviklet av Ghost, et studio under EA. Ved å bruke Frostbite spillmotoren fra EA Dice, er alt meget godt gjennomført både med tanke på fysikken og effektene i dette spillet. Spillet egner seg godt sammen med venner, men fungerer også godt å spille alene.

Kort og enkelt:

  • Bilspill
  • Online i åpen verden
  • Kjøp det 1 gang, spill gratis
  • Skikkelige bilmodeller og mye spennende man kan justere!

Dette spillet anbefaler jeg!

 

Bilder er hentet fra Need For Speed (alle bilmodeller og merker deretter eies av deres eiere, og ikke av Mediehuset Fiber. Bildene er bilder fra Need For Speed, utviklet av Ghost, EA)

Skrevet av: Asbjørn Medhus

 

About Asbjørn Medhus

Leder for studentmediene ved NTNU i Gjøvik, Mediehuset Fiber. Skriver innen de fleste sjangere. Er lidenskapelig opptatt av teknologi og data. Studerer Teknologidesign og Ledelse.

Check Also

Havet kaller! – World Of Warships

Fyr opp kjelene, lad om kanonene og senk slagskip! Relatert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *