torsdag , september 20 2018
Home / Spill / Havet kaller! – World Of Warships
bildet er fra spillet World Of Warships

Havet kaller! – World Of Warships

Fyr opp kjelene, lad om kanonene og senk slagskip!

Høyst undervurdert!

Det er de to ordene som kommer til meg når jeg ser dette spillet. Hvordan har ikke flere klart å få sjøsatt skuta si og kommet seg i kamp her? Riktig nok er nok dette et typisk spill for de som kan regnes som «spesielt interesserte», men jeg ser absolutt ingen grunn til å ikke prøve seg frem! Gjennom de siste ukene har jeg testet ut World Of Warships, og jeg må rett og slett ta av meg matros-lua for Wargaming (utviklerne), dette her er et godt stykke arbeid.

Litt info:

spillet er et lag-basert strategispill som kan spilles i både first- og third-person. Jeg vil også velge å plassere spillet under en FPS kategori, men noe vagt nettopp her. Mye fordi at spillets sine røtter er grodd opp av reinspikka strategi. Spillet har fire forskjellige klasser skip: Destroyer, Cruiser, Carrier og Battleship, hvorav min favoritt ble Cruiser, mye grunnet en noe blandet spillerstil fra min side. Spillet er gratis å spille, men har in-game shop, dette er noe som for øyeblikket ikke er noe som ødelegger spillet, etter som jeg merker ihvertfall.

Grafikken og innlevelsen er også meget god i dette spillet. Her kan man fort bli sittende i alt fra 15 minutter og helt til midt utpå natta, man finner seg fort tilrette i ‘kapteinstolen’, og der kan det hende man blir sittende en stund, for dette her er gøy! Får man dratt med en venn og to også, ja da snakker vi! Dette her er en unik spillopplevelse.

Kort og enkelt:

  • Strategi til sjøs
  • Lag-basert
  • Gratis å spille (og anskaffe, finnes på steam også)
  • Historiske skip og klasser

Dette spillet anbefaler jeg!

 

Bilder er hentet fra World Of Warships

Skrevet av: Asbjørn Medhus

About Asbjørn Medhus

Leder for studentmediene ved NTNU i Gjøvik, Mediehuset Fiber. Skriver innen de fleste sjangere. Er lidenskapelig opptatt av teknologi og data. Studerer Teknologidesign og Ledelse.

Check Also

3..2..1..GO! – Need For Speed

Vakkert! til og med ripen i lakken er vakker! Relatert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *