torsdag , september 20 2018
Home / Avis / Sweater Weather slipper singel!

Sweater Weather slipper singel!

I dag slipper Sweater Weather sin første singel «From the Ocean»!

Sweater Weather har blitt et kjent navn for studentene ved NTNU i Gjøvik med flere konserter på Studentenes hus «HUSET». I dag slipper de sin første singel 2,5 år etter at de ble dannet. Singelen ble spilt inn i Norsk Lydstudio som er innspillingsstudioet til Peter Michelsen i Donkeyboy. Sweater Weather fikk god kontakt med Peter etter at de varmet opp for Donkeyboy på sommeravslutningen for studentene på Gjøvik i fjor (Les intervju fra backstage her).

Bandet består av Espen Thomassen på vokal/gitar, Erik Hammerstad på sologitar, Markus Bergrud Våga på bass, Petter Prestmarken på piano og Kent-André Skinstad på trommer. De er veldig fornøyde og stolte over at de endelig kan slippe singelen «From the Ocean» som er ute på blant annet Spotify, TIDAL, iTunes, Google Play, Apple Music og flere. Undertegnede anbefaler alle på det sterkeste å høre på singelen deres og følge med videre på det spennende bandet fra Toten! Sweater Weather forsikrer meg og dere om at dette ikke er det siste vi hører fra dem!

Skrevet av: Kay Erik Henriksen
Foto av: Tore Engen

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Denne gangen, kan du velge selv!

Du har allerede gått på opptil flere skoler, hvem vet, kanskje du er en av …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *