onsdag , august 15 2018
Home / Avis / Julekalender luke 8

Julekalender luke 8

8. Desember

Om noen skal ha begynt å handle inn julegaver til kjente og kjære så deler dagens luke noen tips til hvordan du kan pakke inn gavene. Videoen inneholder noen gode triks på hvordan du kan lage egne gaveposer av gavepapir og hvordan du kan lage egne gaveesker av det du har liggende. Har du ikke begynt å handle inn enda? Vel her får du uansett en liten video med noen tips og triks så du slipper å tenke på det når både eksamen og hjemreise nærmer seg.

 

Bonustips: De fleste butikker deler ut gaveesker og gavepapir, her kan du hamstre for å spare noen kroner. Shopping senter har også innpaknings stasjoner der du kan pakke inn gavene uten å måtte stress med å kjøpe inn papir, teip og bånd.

 

Skrevet av: Karoline Havnsund
Foto av : Karoline Havnsund

About Karoline

Check Also

Idrett og trening får et kraftløft!

 På bildet: Robin-Andrè Due Hermann Vi var innom studentparlamentet og intervjuet Robin-Andrè, Leder for Velferdsutvalget …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *