torsdag , september 20 2018
Home / Avis / Astrid S på Huset

Astrid S på Huset

Dagen var her endelig – Astrid S kom til HUSET Gjøvik!

Forventningsfulle studenter var tidlig ute for å få med seg den kanskje største konserten på Huset dette semesteret. Folk samlet seg tett mens lysene gikk av.

Support Hanne Mjøen entret scenen, og begynte med sin debutsingel “Perfect Noise” som var en fantastisk start på kvelden. Mjøen fortsatte å booste publikum med sine deilige Scandi-pop låter, og det ble god allsang-stemning veldig fort.

Deretter kom en forventningsfull pause før Astrid S endelig entret scenen. Astrid S åpnet med et skikkelig bang, der hun plutselig stod klar på scenen med “Bloodstream”, en låt med en pulserende begynnelse, som ga en perfekt start til konserten. Publikum ble elleville og jubelen var høy!

Astrid S fortsatte å bygge stemningen til toppunktet med “Jump” og “Hyde”, der sistnevnte låt fikk publikum til å danse i takt. Deretter tok hun det helt ned ved å kommunisere direkte med publikum, der hun fortalte om sine første inntrykk av Gjøvik. Når hun begynte igjen var allsangen kanskje på sitt høyeste når “Think Before I Talk” startet. Det var nesten så publikum overgikk Astrid S selv!

Det ble litt av en berg-og-dalbane av en konsert, for igjen senket artisten nivået ved å spille på piano selv, der låtene “Mexico”, “Party’s Over” og “Breathe” ble spilt. “Atic” var den såkalte siste låten for kvelden, men som enhver artist gjør, kom også Astrid S tilbake på scenen etter stor etterspørsel fra publikum. Konserten ble avsluttet med de store hitene “Paper Thin” og “Hurts So Good” der studentene igjen sang og danset med all sin makt.

Hvis du ikke fikk tak i billetter (for det ble jo selvfølgelig utsolgt flere måneder i forveien), så fortvil ikke. Videoer, snapper og bilder ble delt vilt under hele konserten, for her skulle alt dokumenteres. Bare husk å være tidlig ute til neste konsert, for det er der det skjer!

 

Tekst: Susanne Stenshagen.
Bilder: Minh Nguyen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *