onsdag , august 15 2018
Home / Avis / Årets Julebord

Årets Julebord

Sitter du nede? Sjekket hvilepulsen? Ta frem kalenderen, en rød markeringstusj og lesebrillene. Bla deg frem til november, rettere sagt 11.november. Marker dagen med en stor runding, fordi dette eventet vil du ikke være foruten. Jeg snakker selvfølgelig om årets julebord for NTNU studentene i Gjøvik!!

I år har linjeforeningene gått sammen for å gi studentene det beste, største og mest magiske julebordet. Det vil befinne seg i Kallerud hallen, hvor HUSET stiller med alkohol og det blirservert nydelig julemat. Jeg har tatt meg friheten til å snakke med noen av de involverte i julebordet.
Vi ønsker at studentene skal få en stor fest å glede seg til. Det skaper et samhold på tvers av linjene, sier Linda Opåsen som er årets leder for linjeforeningen DARLING. Isteden for 5 separate julebord som skaper et skille mellom linjene, vil et felles julebord bringe studentene sammen. Det kommer til å bli en minnerik kveld, med både gamle og nye ansikter, legger Joakim Guldahl til.

For å sørge for eksemplarisk stemning gjennom hele kvelden har komiteen ordnet lokal underholdning. NTNU sitt svar på Kygo Ricardo Montana er kveldens DJ. I tillegg til dette beærer Badegjestene oss med sitt selskap. Det betyr kjente slagere, god stemning og allsang!

”Jeg skal sørge for denne kvelden blir uforglemmelig for studentene!”

– Ricardo Montana, DJ

Hva venter du på? Ta en titt på facebook eventet, trykk ”deltar” og del det videre med vennene dine. Vi ses 11.november.
Link til eventet: https://www.facebook.com/events/1947644758831556/

 

Billettsalg: 11. og 12. oktober
@: kantina
Tid: 11.00-13.00 og 16.00-18.00
Pris: 299,-
Aldersgrense: 18 år
Følge: hvem enn du begjærer

Tekst: Sara Løvf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *