onsdag , august 15 2018
Home / HUSET Gjøvik / Halloween på 1-2-3: Del 3

Halloween på 1-2-3: Del 3

Ute i siste liten før Halloween? Ikke frykt for her er tipsene for deg!

Ikke for å stresse deg, men nå begynner du å få skikkelig dårlig tid hvis du vil ha kostyme på årets kuleste fest på Huset. Her kommer det noen siste-liten løsninger du kan benytte deg av, som kanskje ikke er veldig skumle, men ekstremt budsjettvennlige.

Fikk du ikke med de andre tipsene? Les forrige sak her

Tips nummer 14: Non Stop pose

Ta en svart søppel-sekk, lag hull til armer og hode. Lim på farget papir klippet i sirkler,  og eventuelt skriften Non Stop. Her kan du selvfølgelig også være M&M’s, Skittles, Twist, og alt annet som kan være i pose. Skummelt er det kanskje ikke (med mindre man har nøtteallergi) men man kan jo lage mark av papp osv. hvis man vil gjøre det ekkelt?

Tips nummer 15: Mandag

Jeg har egentlig ingen gode tips til hvordan du kan kle deg ut som mandag, men det er jo ofte dagen vi alle frykter mest.

Tips nummer 16: Tapt anrop fra mamma

Igjen, papp er din venn. Lag et skjermbilde av et tapt anrop av mamma, jeg kan love deg du gir grøssninger til alle på Huset denne kvelden.

Tips nummer 17: Squiggel brows

I mangel på et godt norsk ord på dette: Squiggel brows. Jeg sier ikke mer. Kjøp en billig eyeliner eller ansiktsmaling, og volià.

Tips nummer 18: Onepiece

Kanskje ikke så skummelt dette heller, men det er ihvertfall stygt. Og du kan slippe unna med at du har prøvd litt, ihvertfall.

Tips nummer 19: Klassikeren

Kle deg i vanlige klær, og kjøp en hårbøyle med kniv som ser ut som går igjennom hodet ditt. En klassiker, og krever ikke stort.

Tips nummer 20: Gjør det enkelt

Kle deg i vanlige klær, men kanskje rufse til håret litt, knepp skjorta feil og kanskje ha undertøyet på utsiden. Vips, så er du kledd ut som din egen hangover, OG du er allerede ferdig kledd til neste dag. Bare hyggelig.

Lykke til! Håper du fikk noen ålreite tips til hva du kan være på Halloween, enten i år eller senere. Kos deg masse på fest og gjør det beste ut av kvelden.

Tekst av: Anette Brenden
Foto av: Anette Brenden

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Rett datamaskin, rett jobb.

Nå er tiden her igjen, tiden for nye datamaskiner til studenter over hele landet. Tilbud …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *