onsdag , august 15 2018
Home / Kultur / Halloween på 1-2-3: Del 2

Halloween på 1-2-3: Del 2

Halloween nærmer seg, er du klar? Hvis ikke så finner du tips her!

Vi er enda litt nærmere halloween, og hvis du ikke fulgte forrige ukes tips og bestilte kostyme så begynner du muligens å få bittelitt dårlig tid. Så her er noen enkle løsninger du kan få til med ting du kan få tak i i ”vanlige” butikker. 

Fikk du ikke med deg de syv første tipsene? Les saken her

Tips nummer 8: Strekmann

Du kan være en strekmann (eller -kvinne red. anm). Hvis du ikke allerede eier helsvarte klær så kan du kjøpe noe basic på f.eks H&M, og tegne en stor strekmann på klærne. Om du da også vil male ansiktet, kan du lage en ”vampyrstrekmann” ved å lage svarte ringer rundt øynene og eventuelt ha litt jukseblod i munnvikene. Jukseblod får du bl.a tak i på lekebutikken hvor du også kan få tak i ansiktsmaling. Dette får du også tak i på europris. De har også ofte svart eyeliner på H&M som det går an å tegne seg svart rundt øynene osv. med. Det går også an å bruke gaffateip eller sølvteip (duct tape) til å forme strekmannen.

Tips nummer 9: Dokument

Skaff en stor papp-plate, og vær et skummelt dokument av noe slag. Nå tenker jeg på for eksempel inkassobrev, et bilde av saldoen din, mobilregningen eller noe annet som kanskje ikke er ideelt for en studentlommebok. Du får tak i billig akrylmaling på Søstrene Grene og Europris, eller bare bruk en sprittusj. Du kan jo også være en ”jukebox” hvor den eneste sangen du har på lista er en av de verste landeplagene du kan tenke deg.

Tips nummer 10: Finn Waldo

Blå bukse – stripete genser og lue, voila. Gjerne med en skummel twist, da. En glow-in the dark-waldo, kanskje? Vampyrwaldo? Zombiewaldo?

Tips nummer 11: Snapchatfilter

Her kommer det jo an på hvilket filter du vil velge, men papp er et godt utgangspunkt her også. Som nevnt, du får tak i billig akrylmaling både på Europris og Søstrene Grene, så her er det mange muligheter. Kanskje det finnes noe i barneavdelingen med tilbehør på H&M som kan funke til disse filtrene?

Tips nummer 12: Scarface

Øyevippelim kan brukes til så mangt og er relativt enkelt å fjerne. Dette får du tak i på f.eks H&M og Cubus og kan brukes til å lage kule arr, ved hjelp av eyeliner, jukseblod og f.eks stifter. Tips! For kul zombie-effekt går det an å lime stifter på øyebrynene. Advarsel! Jeg tar ikke på meg på ansvaret hvis du sitter igjen med fire bryn etterpå. Du er advart. Ja, jeg snakker av erfaring… Ikke spør. Et annet tips er å kjøpe lekeinsekter og lime i ansiktet og dermed ganske enkelt få en småcreepy halloween-look.

Tips nummer 13: Stalker

En personlig favoritt for meg er å kle seg ut som en stalker. Skaff noe rødt papir eller papp, og form den som pila som du finner i google maps. Hvis du virkelig vil kjøre den fullt ut, gå med kikkert og kanskje notatblokk. Følg etter folk i løpet av kvelden, og voila, du er en stalker.

Siste del kommer neste uke

Tekst av: Anette Brenden
Foto av: Anette Brenden

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Rett datamaskin, rett jobb.

Nå er tiden her igjen, tiden for nye datamaskiner til studenter over hele landet. Tilbud …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *