torsdag , september 20 2018
Home / Avis / LYD PÅ LØRDAG UKE 38

LYD PÅ LØRDAG UKE 38

Mixtape 2

Endelig tid for helg og endelig tid for et nytt innslag av musikk!

En variert musikksmak og et stort musikkutvalg forlenger livet -KEH

Første låt ut er «Last day» av det norske bandet Shining som spiller jazz/metal/prog rock med høy intensitet og et røft uttrykk. Dette er ikke noe for alle, men undertegnede oppdaget bandet på Øya-festivalen i 2013 og har vært fan siden. Videoen under viser et utdrag fra en konsert de hadde ute på Trolltunga ca 700 meter over Ringedalsvatnet, i Skjeggedal ved Tyssedal i Odda kommune, Hordaland fylke. Enjoy!

 

Andre låt ut denne helga er en liten godbit fra et australsk roots and jam band som kan gi sterke assosiasjoner til enkelte elementer i den populære tv-serien «Breaking Bad». Med sitt rolige og sløye uttrykk så kan man ikke annet enn å slappe av når man hører på sangen. Sangen har en heftig bruk av metal slide på gitar og til tider kan gitarspillet minne om en veldig dyp banjo. Dette er en sang som jeg fikk anbefalt for et par uker siden og som jeg har trykket til mitt bryst! «Treat yo mama» av John Butler Trio kan trygt anbefales!

 

Den siste låta for denne helga er «Alle andre får lov» av TØFL som ble sluppet for et par uker siden som artistens første singel sluppet via Spotify. Denne er rykende fersk folkens og jeg fikk tips av broren, som går på NTNU i GJøvik, til vokalisten om slippet. Sangen gir meg en følelse av Bjørn Eidsvåg sin viserock med et moderne ungdommelig preg. Det skal bli spennende å følge denne artisten fremover!

Ha en fin helg og kos deg med musikk!

Skrevet av: Kay Erik Henriksen

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Denne gangen, kan du velge selv!

Du har allerede gått på opptil flere skoler, hvem vet, kanskje du er en av …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *