onsdag , august 15 2018
Home / Kultur / LYD PÅ LØRDAG UKE 37

LYD PÅ LØRDAG UKE 37

Mixtape 1

Da var det endelig helg igjen folkens! Alle har sine faste rutiner eller regelmessige «ritualer» de skal gjennom og da må man jo selvfølgelig ha litt musikk til dette! Kanskje skal du på fest? Kanskje du skal ha et skikkelig spill-maraton, eller kanskje du endelig skal på date? (lucky you!)

Uansett så er det først og fremst musikken og stemningen vi skal fokusere på her! Og her vil det komme litt for en hver smak og anledning, fritt valg, selvsagt!

Musikk er kunst. Kunst er det du vil det skal være. Med mindre det er dritt, da er det dritt – A.M

Første låt ut, er en techno/trance/step låt som kommer knakende godt med til alt som krever fokus. Her snakker vi spilling fra casual til eSport-nivå! Warriyo – Mortals (feat. Laura Brehm) [NCS Release]

Andre låt ut er rock/underground/metal for de litt mer herda’ typene , de som trenger litt mer trøkk og guff i hodetelefonene, eller kanskje til og med på anlegget! Cult To Follow – Leave It All Behind 

Tredje låt er av arten Progressive house og er noe du kan få liv i festen med, enten i leiligheten eller i klubben, dette her er virkelig et gullkorn blant gråstein!  Denne her, på rett stereoanlegg eller hodetelefoner, da blir det PartyParty! Spektrem – Miles Above You

Skrevet av: Asbjørn Medhus

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Rett datamaskin, rett jobb.

Nå er tiden her igjen, tiden for nye datamaskiner til studenter over hele landet. Tilbud …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *