torsdag , september 20 2018
Home / Avis / Var du en GameBoy-kid?

Var du en GameBoy-kid?

Velkommen tilbake!

Den 22 September (om bare 10 dager!) kommer Pokémon Gold Version og Pokémon Silver Version tilbake til oss! De legendariske titlene, som gav oss en helt ny region, 100 nye Pokémons, samt så mye, mye mer!

Dette kan du umulig gå glipp av å gjenoppleve igjen! Hvordan kan du oppleve dette eventyret igjen lurer du kanskje? Enkelt! Dette blir en VC (Virtual Console) som betyr at man kjøper det i Nintendo sitt svar på markedsplass. Jeg tipper at prisen vil være mellom 100-250 kroner.

For å få tilgang til dette, må man selvsagt da også ha en Nintendo konsoll som er i den såkalte 3DS-familien, det vil si enten en Nintendo 3DS, eller Nintendo 2DS (alle versjoner, + NEW og XL versjoner virker selvsagt også).

Det skal også sies at disse spillene vil gi deg tilgang til PokéBank, en tjeneste som lar deg overføre Pokémons fra de her spillene og frem til de nyeste titlene. Med andre ord, om du skulle  tilfeldigvis knytte noen sterke bånd mellom deg og dine «følgesvenner» gjennom Johto-regionen er det ingen problem å ta dem med videre over til Sun og Moon.

Føler du for litt nostalgi og et ekte 2D eventyr, i et fenomen som grep verden med storm på 90- og 2000-tallet, vil jeg sterkt anbefale dette!

Ble du kanskje litt ekstra gira nå, og føler det er lenge å vente? På Nintendo sin eShop (inne på 3DSen din) kan du kjøpe Pokémon Yellow, Pokémon Red og Pokémon Blue! Da har du noe å gjøre på mens du venter!

Tips: du kan fint linke trådløst mellom feks. Yellow/Red/Blue-Gold/Silver

Ha en god uke, trenere og alle ‘OldSchool kids’!

«Gotta’ Catch them all»

Skrevet av: Asbjørn Medhus

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Denne gangen, kan du velge selv!

Du har allerede gått på opptil flere skoler, hvem vet, kanskje du er en av …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *