onsdag , august 15 2018
Home / Avis / Suksess for valgvaken!

Suksess for valgvaken!

Studentparlamentet ved NTNU i Gjøvik inviterte til valgvake på «Huset»!

En time etter at stemmelokalene stengte så åpnet studentenes hus «Huset» dørene for valgvake 2017 arrangert av Studentparlamentet ved NTNU i Gjøvik. Arrangementet ble delt på Studentparlamentet sine facebook sider og med bare en halvtime før arrangementet startet så var det 58 studenter som hadde trykket «Skal». «For øyeblikket er det 65 personer her» sier stedlig leder Julie Heiberg til Fiber kl 23 og kan fortelle videre at 16 pizza’er, som Studentparlamentet har spandert, har blitt spist av studentene. NRK sin valgsending ble vist på storskjem både oppe og nede på «Huset» og til tross for tekniske problemer i starten av arrangementet så ble studentene værende. Dette selv etter at all maten var spist opp.

Stort oppmøte: Mange studenter følger spent med på valgvaken arrangert av Studentparlamentet ved NTNU i Gjøvik. Foto: Julie Heiberg

Studentene bryr seg

Ungdommen blir ofte portrettert som en gruppe som ikke er engasjert i politikken og som er en gruppe med liten valgdeltakelse. Dagens valgvake viser at studentene, i sin travle hverdag, faktisk møter opp og engasjerer seg. Julie Heiberg har en lignende oppfatning: «Oppmøte viser at studentene faktisk bryr seg om politikk og hverdagen sin, spesielt med en så spennende innspurt som dette her har blitt!».

Nå gjenstår det bare å se hvordan slutten på valget 2017 blir, men at studentene er mer engasjert er det ingen tvil om!

Skrevet av: Kay Erik Henriksen
Foto av: Julie Heiberg

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Rett datamaskin, rett jobb.

Nå er tiden her igjen, tiden for nye datamaskiner til studenter over hele landet. Tilbud …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *