onsdag , august 15 2018
Home / Avis / MDG signerer avtalen!

MDG signerer avtalen!

Førstekandidaten til Miljøpartiet De Grønne, Ingvild Kessel, signerte i dag avtalen med studentene!

Miljøpartiet De Grønne sin førstekandidat, Ingvild Kessel, signerte i dag avtalen med studentene og fører seg inn i rekken av partier som støtter avtalen som skal sørge for en prioritering innenfor utdanning. Med tanke på MDG sin store satsning på forskning og utdanning på partiprogrammet så var det ingen overraskelse at Oppland sin førstekandidat for partiet signerte på avtalen. I arbeidsprogrammet deres står det under kapittelet Utdanning og Kompetanse står det: «Kunnskap er en drivkraft for det grønne skiftet og grunnlag for et bærekraftig samfunn». Dermed så var det mer overraskende at de ikke signerte før.

Førstekandidaten til MDG Oppland, Ingvild Kessel, signerer avtalen med et smil

Har du ikke lest de tidligere sakene? Trykk her og her

Hva med resten?

Det mangler fortsatt noen signaturer på avtalen fra blant annet Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet, Høyre, førstekandidaten til Rødt, andrekandidaten til Miljøpartiet De Grønne og andrekandidaten til Kristelig Folkeparti. Høyre har takket nei og Arbeiderpartiet har ikke svart på forespørselen. Stedlig leder ved Studentparlamentet i Gjøvik, Julie Heiberg, sier hun er i dialog med FrP om en signering en av de nærmeste dagene.

Skrevet av: Kay Erik Henriksen
Foto av: Kay Erik Henriksen

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Rett datamaskin, rett jobb.

Nå er tiden her igjen, tiden for nye datamaskiner til studenter over hele landet. Tilbud …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *