onsdag , august 15 2018
Home / Avis / Forhåndsstemming på campus!

Forhåndsstemming på campus!

Mandag den 4. september avholdes det forhåndsstemming på campus!

På mandag blir det satt opp system for å kunne forhåndsstemme ved studenttorget ved NTNU i Gjøvik mellom kl 10-14. Husk å ha med legitimasjon og ha gjerne med valgkortet.

Oppfordrer alle til å stemme

Stedlig leder for Studentparlamentet i Gjøvik, Julie Heiberg, oppfordrer alle til å bruke stemmeretten sin. «Så langt i livet ditt er dette det viktigste valget du kan ta, om du ikke deltar kan du faktisk ikke klage over hvordan politikken påvirker din hverdag de neste fire årene. Det er like enkelt å påvirke valget som det er å komme seg inn på Huset, ta med gyldig legitimasjon!»

Ikke alle har signert

I tidligere saker har Fiber skrevet om en avtale som lokalpolitikere i Oppland har signert og hvor de forplikter seg til noen punkter som er viktig for utdanning og studentene. Denne avtalen har alle partier i Oppland fått en mulighet til å signere og hittil har SV, Venstre, Rødt, KrF og SP signert mens AP og MDG kommer på mandag for å signere. Høyre har svart at de ikke vil forplikte seg til en slik avtale og AP ikke har svart på forespørselen. Har du ikke lest de andre sakene så trykk her eller her

Fiber ønsker alle lykke til med valget og håper at så mange som mulig benytter muligheten og stemmer!

Skrevet av: Kay Erik Henriksen

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Rett datamaskin, rett jobb.

Nå er tiden her igjen, tiden for nye datamaskiner til studenter over hele landet. Tilbud …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *