onsdag , august 15 2018
Home / Avis / Flere lokalpolitikere signerer!

Flere lokalpolitikere signerer!

SP og Rødt signerer avtalen med studentene!

Fortsettelse av saken  Lokalpolitikere støtter studentene!

I dag signerte første- og andrekandidatene til Oppland SP og andrekandidaten til Oppland Rødt på avtalen mellom studentene i Gjøvik og stortingskandidatene i Oppland. Hittil har 8 av 18 stortingskandidater signert avtalen som skal sørge for at politikerne forplikter seg til å prioritere blant annet studentboliger og studiestøtte.

Avtalen signeres av f.v Ivar Odnes (SP), Marit K. Strand (SP) og Finn Olav Rolijordet (Rødt)

Jakter etter flere underskrifter

Stedlig leder for Studentparlamentet i Gjøvik, Julie Heiberg, har opplyst alle første- og andrekandidater til stortingspartiene i Oppland og er veldig fornøyd med at såpass mange har signert på så kort tid. «Jeg hadde ikke trodd vi skulle få til så mange underskrifter på bare to dager i disse travle valgkamp-tider, men dette viser jo at politikerne virkelig bryr seg om høyere utdanning og fremtidens studenter!» sier Julie Heiberg. Når vi spør hva slags mål Julie har satt seg så svarer hun med en oppfordring: «Nå vil jeg oppfordre Arbeiderpartiet, Høyre, Fremskritspartiet og Miljøpartiet de Grønne til å vise at de også ønsker å spille på lag med studentene i den kommende stortingsperioden!»

Hittil er avtalen signert av 8 første- og andrekandidater fra Oppland
Skrevet av: Kay Erik Henriksen
Foto av: Kay Erik Henriksen

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Rett datamaskin, rett jobb.

Nå er tiden her igjen, tiden for nye datamaskiner til studenter over hele landet. Tilbud …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *