onsdag , august 15 2018
Home / Kultur / En podcast om positivitet!

En podcast om positivitet!

«Jeg har lenge hatt lyst til å lage en podcast og bestemte meg tidlig for at jeg ville ha fokus på positivitet»

Framsnakk er en podcast som er laget av Anette Brenden som studerer mediedesign ved NTNU i Gjøvik og gis ut hver mandag gjennom musikk og lydtjenesten Soundcloud. Podcasten er gjennomsyret av Anette sin egen stil av uhøytidelighet og selvironi med en liten dæsj av humor.  Podcasten sin første episode har hittil 50 avspillinger i løpet av sin første måned og Anette er veldig fornøyd med engasjementet rundt sin debutpodcast. «Det er stort sett bare jeg som snakker om løst og fast, noen ganger temabestemt, andre ganger er det bare det jeg tenker på.» sier Anette om konseptet til Framsnakk. Jeg anbefaler at man hører på denne podcasten for å kunne tilføre litt av positiviteten til Framsnakk inn i livet ditt.

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Sommeravslutning med Klovner i Kamp på HUSET

Lørdan 26. mai skal Klovner i kamp levere en skikkelig avslutning på studieåret! Les intervju …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *