onsdag , august 15 2018
Home / Avis / Fadderuken er i gang!

Fadderuken er i gang!

Torsdag 17. august markerte begynnelsen på et nytt skoleår ved NTNU i Gjøvik, med immatrikulering og storfint besøk av blant annet forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide og konferansier Selda Ekiz.

 

Etter at de nye studentene ble ønsket velkommen og tatt godt i mot av sine faddere, startet forberedelsene til kveldens konsert. Første kveld i fadderuken på NTNU i Gjøvik startet selvfølgelig med et smell. Julie Bergan sto på den nybygde utescenen med plass til 2000 publikummere og viste frem sine sang- og danseferdigheter, og med et fullspekket publikum ble det allsang og fantastisk god stemning.

 

Hitene «All Hours» og «I Kinda Like It» ble tatt godt i mot av studentene, før Bergan fyrte på med bangeren «Arigato» og hennes nyutgitte singel «Blackout». Sceneshowet var upåklagelig og full av energi, perfekt for en universitetsstart.

 

Selv om det dryppet litt fra himmelen denne kvelden, bremset det ikke på feststemningen. Noen sto på fremste rad med glasset høyt hevet og brukte sangstemmen som om det ikke fantes en morgendag. Andre danset og hoppet i takt med musikken sammen med vennegjengen. Enkelte tok det litt roligere med dansefoten lengre bak, med en kort vei til baren og ly for regnet.

 

Gamle studenter møtte også opp for å innvie fadderuken på riktig vis og for å møte kjente og kjære igjen etter en deilig og lang sommerferie. Julie Bergan leverte hit etter hit og ga studentene en kveld de sent vil glemme.

 

Fadderuken 2017 er i gang, velkommen!

Tekst: Susanne Stenshagen

Bilde: Therese Aschim Kornum

About Asbjørn Medhus

Check Also

Idrett og trening får et kraftløft!

 På bildet: Robin-Andrè Due Hermann Vi var innom studentparlamentet og intervjuet Robin-Andrè, Leder for Velferdsutvalget …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *