onsdag , august 15 2018
Home / Avis / DJ Hagelid – 6 år som DJ på Huset Gjøvik

DJ Hagelid – 6 år som DJ på Huset Gjøvik

Jakob Hagelid går under navnet DJ Hagelid på Gjøvik. Han har brukt ¼ av livet sitt på å jobbe som DJ for Huset Gjøvik. Nå som du har vært stjerna på Gjøvik de siste 6 år, føler du ikke at det snart er på tide med noe mer? Etter mange sene netter ser han seg nødt til å ta et skritt videre som DJ for å oppleve glam og stjernelivet etter en slik kickstart som Huset har gitt han. «Jeg sitter bare og venter på å bli booket til Palmesus og Ultra i Kroatia, regner med de venter med de største bookingene til slutt» sier Hagelid.

12195099_10156412341070157_3915797421162051712_o
Jakob Hagelid smiler etter en vellykket bakgårdsfest.

DJ Hagelid sin siste spillejobb som ansatt hos Huset Gjøvik tok selvfølgelig av som alle andre kvelder, men det beste ble spart til slutt – han var selvfølgelig DJ på bachelorfest for sykepleierne Lørdag 20.05.2017.

Hagelid sier at han alltid har vært populær innen bransjen. «Jeg har blitt kontaktet av noen som utga seg, men definitivt var fra Pacha, New York, tilbake i 2011».  Som DJ på Huset får man oppleve veldig mye, noe av det største DJ Hagelid opplevde var da han varmet opp for Erik og Kriss. Han forteller om den fantastiske kvelden og at han egentlig ikke turte å si noe, men det var en ære å være i nærheten av så store stjerner når dem hang sammen backstage. DJ-livet er ikke bare glam, champagne og privatfly, det blir mye kjøttboller og lapskaus også. «Men som jeg pleier å si, you gotta risk it to get the biscuit».

DJ-egenskapene til Hagelid har alltid vært på topp. Folk sier at nordmenn er født med ski på bena, Hagelid ble født med platespillere i henda.

20170520_222431
Bookingansvarlig Kristian Elseth gjør ikke forskjell på om man er student eller ikke. Spiller man på Huset får man signere veggen.

Hagelid forteller at å være DJ gjør damene oppmerksom på at det skjer ting, og det beste sjekketrikset er å spille bra og se ut som en million. «På de spillejobbene som ikke er så veldig seriøse så koser damene seg veldig hvis dem får trykke på ett eller annet så det skjer noe».

I hver fadderuke så er det alltid vors mellom studenthyblene på Kallerud, ryktene sier at det alltid er legenden Hagelid som sitter igjen med regningen. Du har ikke tilfeldigvis noe med disse vorsene å gjøre? «Det har alltid vært en sinnsyk DJ på disse vorsene hver eneste fadderuke de siste 6 årene, men ryktene sier at noen andre må ta over fakkelen etter denne legenden fordi han skal videre ut i verden på store oppdrag» sier Hagelid. Det beste rådet han kan gi videre er «gi alt, hver dag hele tiden – spesielt på nachspiel!».

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Søndags takter uke 10

Relatert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *