onsdag , august 15 2018
Home / Avis / Derawi vinner Studiekvalitetsprisen 2017

Derawi vinner Studiekvalitetsprisen 2017

Skrevet av: Kay Erik Henriksen
Foto av: Julie Haugen

Hvert år deles studiekvalitetsprisen ut til en ansatt ved NTNU i Gjøvik som en anerkjennelse på god studiekvalitet. I år ble prisen delt ut til Professor Mohammad Derawi ved Institutt for elektroniske systemer.

Viserektor ved NTNU i Gjøvik, Jørn Wroldsen, og informasjonsansvarlig for Studentparlamentet, Martine Jacobsen, delte ut den gjeve prisen mandag den 29. mai. Det ble servert kaker, kaffe og sprudlevann i Studenttorget kl 12 og mange tilskuere hadde møtt opp for å se prisutdelingen. Her var det en god blanding av forelesere, dekanere og studenter som sto skulder til skulder for å få med seg utdelingen.

Norges yngste professor

Mohammad Derawi har blitt omtalt mye de siste årene som norges yngste professor og er en inspirasjonskilde for studentene ved Institutt for elektroniske systemer. Studiekvalitetsprisen består av en diplom og en pengepremie på 15 000 kroner som, i følge statuttene til prisen, skal brukes på tiltak av ikke-privat karakter. Dermed blir det spennende å se om Derawi velger å bruke disse i neste års undervisning. Diplomet skal iallefall henges opp på kontoret, sier professoren selv til forsamlingen.

Untitled-1
Bilde: Forelesere, dekaner, studenter og flere hadde møtt opp for å få med seg prisutdelingen. Foto: Julie Haugen

About Kay Erik Henriksen

Økonomisk ansvarlig for Mediehuset Fiber og hobby-journalist/fotograf for studentmediene.

Check Also

Søndags takter uke 10

Relatert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *